Kinderyoga

Kinderyoga Hop-eest

Kinderyoga leert kinderen op een speelse manier om te gaan met spanning en ontspanning. Als je meer ontspannen bent, maak je meer plezier en gaat het leren en concentreren op school makkelijker. Kinderen ervaren hoe het is om meer bij zichzelf te blijven en zo om te gaan met de grote hoeveelheid dagelijkse prikkels van buitenaf.

Kinderyoga vergroot het zelfvertrouwen, maakt het lichaam soepeler en sterker en brengt plezier in het samenspel met andere kinderen. Ook slapen de kinderen die kinderyoga volgen vaak beter in en door. Tijdens de lessen maken we gebruik van thema’s als de seizoenen, dieren en de natuur. De eindontspanning vinden de kinderen heerlijk rustgevend. De lessen worden afgesloten met een creatieve activiteit zoals schilderen of kleuren. De docente houdt van yoga en van kinderen en staat met beide benen op de grond.

Prijzen:

  • Lessen los = 12,50 EUR.
  • Strippenkaart = 85 EUR voor 10 lessen (vanaf het nieuwe seizoen zijn de strippenkaarten 12 weken geldig)

Lestijden:

  • Maandagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur.

 

  • Aanvullende informatie:
  • Geschikt voor kinderen van 6 t/m 9 jaar.

De kinderyoga start op maandag 23 oktober in de Werkstee van de Hop-eest, Landgoed Schovenhorst, Garderense weg 93b. De les begint om 16:00 en duurt een uur. Uw kind aanmelden of meer informatie ontvangen kan door een mail te sturen naar yoga@hop-eest.nl

 

Janneke

Mijn naam is Janneke van Winkoop. Ik ben 40 jaar en heb samen met mijn man Willem 2 zonen; Joris en Abel. Twee dagen ik de week werk ik als leerkracht in het basisonderwijs. Toen ik 20 jaar geleden met yoga begon voelde dat voor mij heel goed. Yoga geeft mij ontspanning, rust, verbinding  en ook souplesse en veerkracht! Dit wil ik ook aan kinderen meegeven. Tien jaar geleden besloot ik de opleiding tot kinderyogadocent te volgen in Amsterdam. Inmiddels heb ik een paar jaar les gegeven en ik heb nu veel zin om in Putten op het prachtige Landgoed Schovenhorst de kinderyogalessen te verzorgen!

Ik doe graag eens een proefles mee!

Inschrijven kinderyoga