Muziek

Akoestische formatie, Coverband, DJ of een combinatie

Meer beluisteren of bekijken? Surf dan naar R&T Music

Of je nu op de Hop-eest gaat trouwen, een (bedrijfs)feest geeft of een evenement organiseert, muziek is een onmisbaar onderdeel in het creëren van ambiance en sfeer. Muziek verbindt en zorgt dat gasten zich bij ons nóg meer op en top voelen.

In muziekland is er een grote variëteit bands, DJ’s en live muziek te vinden. Het staat je natuurlijk vrij om die naar eigen wens in te vullen. Op het landgoed stellen we echter altijd 1 voorwaarde. Dat je met respect omgaat met de natuur en omgeving. Dat geldt voor onze gasten, maar ook voor de muziek die er komt.

Wij werken al ruime tijd samen met R&T Music: Een gepassioneerd muziekbedrijf dat bestaat uit een grote vriendengroep professionele muzikanten. Zij verhuren diverse live formaties, bands en DJ’s, voor de meest uiteenlopende doeleinden. In verschillende samenstellingen spelen ze alles: Jazz, Pop, Nederlandstalig, Dance hits, 80’s, 90’s, etc.

De muzikanten weten zich altijd aan te passen aan de omgeving en de sfeer. Ze staan er niet voor zichzelf, maar ter ondersteuning van het evenement, voor de gasten. Ook verzorgen ze frequent muziek op onze eigen evenementen. Dus kom snel een keer luisteren!