Workshop Zilversmeden

Naast onze dagelijkse werkzaamheden in de Hop-eest begeleiden wij groepen en aanstaande bruidsparen in het maken zilveren of gouden sierraden. Van hanger tot trouwring. Waar anders dan bij ons op het mooie landgoed.

Workshop zilveren hanger maken. Max. 30 personen. Duur: 2 uur. Prijs vanaf €37,50. Dit is inclusief zilver en het gebruik van gereedschap, koffie en thee.

Workshop zilveren ring maken. Max. 10 personen. Duur: 4,5 uur. Prijs vanaf €65,00. Dit is inclusief zilver en het gebruik van gereedschap en koffie en thee en natuurlijk iets lekkers.

Workshop Beeldhouwen met kettingzagen

Het bekende TV programma “Boer Zoekt Vrouw” ging je al voor. In deze workshop wordt een beeld gemaakt zoals die ook in het tv programma te zien is. Maar je kunt er ook een “teambuildings workshop” van maken waarin samenwerken aan 1 beeld centraal staat.

De workshop is erg in trek onder bedrijfstrainingen en uitjes. Tevens behoren groepsactiviteiten voor particulieren tot de mogelijkheden.

De prijs is vanaf €49,50 pp. Dit is inclusief hout en gereedschap, koffie met een Schovenhorsterkoek.

Voor deze workshops is geen ervaring nodig. Er zal veel aandacht zijn voor veiligheid. Materialen, gereedschap en wat er nodig is om te beeldhouwen en veilig te werken.